Het ultieme vleesboek

 29,95 incl. BTW

Direct leverbaar

Beschrijving

Met Het Ultieme Vleesboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Of dat nu botermalse St. Louis cut spareribs zijn, of de ultieme pulled pork. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte vlees-expert. In dit boek gaat hij dieper in op de kwaliteit van vlees en helpt je zo de beste keuze te maken. Hiervoor
vertelt hij eerst wat meer over de samenstelling van, en invloeden op vlees, en geeft je informatie over het slacht- en rijpingsproces. Daarna ga je met de bereiding aan de slag. Onmisbaar gereedschap en technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken van vlees komen stap-voor-stap aan bod. Ook vind je voor ieder stukje vlees een handige tabel met de ideale kerntemperatuur, zodat je altijd de juiste garing kunt behalen.

De 90 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op de meest gegeten dieren: rund, varken, lam en kip. Van ieder dier worden de verschillende delen (cuts) die je op de barbecue kunt bereiden behandeld. Stel je in op een culinaire reis over de wereld, van Braziliaanse picanha met gepofte groenten tot Peruaanse kip van het spit en Thaise groene varkenscurry. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Verheug je op het aansteken van je barbecue en weet dat vlees bereiden op een barbecue nooit meer hetzelfde gaat zijn. Voortaan herken jij kwaliteit en serveer je de lekkerste, krokante buikspek, brisket en buffalo wings!

Extra informatie

Auteur

Zowie Tak

Levering barbecues
Bestel je een barbecue bij BBQ Outside, dan plannen we een afspraak met je in om deze te komen bezorgen. Je betaalt bij BBQ Outside geen extra kosten voor het laten bezorgen van je barbecue. We bezorgen onze barbecues alleen op de begane grond. Woon je niet op de begane grond? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 
Levering barbecue accessoires
Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling met BBQ accessoires plaatst, dan sturen we het dezelfde dag nog naar je op. Zo heb jij je bestelling snel in huis. 
 
Alle verzendvoorwaarden vind je hier
 
Retourneren
Aankoop retourneren? Dat kan! Als consument heb je recht om binnen 14 dagen je aankoop te retourneren. Op deze pagina lees je de voorwaarden en hoe het retourneren in zijn werk gaat.  

Beschrijving

Met Het Ultieme Vleesboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Of dat nu botermalse St. Louis cut spareribs zijn, of de ultieme pulled pork. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte vlees-expert. In dit boek gaat hij dieper in op de kwaliteit van vlees en helpt je zo de beste keuze te maken. Hiervoor
vertelt hij eerst wat meer over de samenstelling van, en invloeden op vlees, en geeft je informatie over het slacht- en rijpingsproces. Daarna ga je met de bereiding aan de slag. Onmisbaar gereedschap en technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken van vlees komen stap-voor-stap aan bod. Ook vind je voor ieder stukje vlees een handige tabel met de ideale kerntemperatuur, zodat je altijd de juiste garing kunt behalen.

De 90 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op de meest gegeten dieren: rund, varken, lam en kip. Van ieder dier worden de verschillende delen (cuts) die je op de barbecue kunt bereiden behandeld. Stel je in op een culinaire reis over de wereld, van Braziliaanse picanha met gepofte groenten tot Peruaanse kip van het spit en Thaise groene varkenscurry. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Verheug je op het aansteken van je barbecue en weet dat vlees bereiden op een barbecue nooit meer hetzelfde gaat zijn. Voortaan herken jij kwaliteit en serveer je de lekkerste, krokante buikspek, brisket en buffalo wings!

Extra informatie

Auteur

Zowie Tak

Levering barbecues
Bestel je een barbecue bij BBQ Outside, dan plannen we een afspraak met je in om deze te komen bezorgen. Je betaalt bij BBQ Outside geen extra kosten voor het laten bezorgen van je barbecue. We bezorgen onze barbecues alleen op de begane grond. Woon je niet op de begane grond? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 
Levering barbecue accessoires
Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling met BBQ accessoires plaatst, dan sturen we het dezelfde dag nog naar je op. Zo heb jij je bestelling snel in huis. 
 
Alle verzendvoorwaarden vind je hier
 
Retourneren
Aankoop retourneren? Dat kan! Als consument heb je recht om binnen 14 dagen je aankoop te retourneren. Op deze pagina lees je de voorwaarden en hoe het retourneren in zijn werk gaat.  

Beschrijving

Met Het Ultieme Vleesboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Of dat nu botermalse St. Louis cut spareribs zijn, of de ultieme pulled pork. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte vlees-expert. In dit boek gaat hij dieper in op de kwaliteit van vlees en helpt je zo de beste keuze te maken. Hiervoor
vertelt hij eerst wat meer over de samenstelling van, en invloeden op vlees, en geeft je informatie over het slacht- en rijpingsproces. Daarna ga je met de bereiding aan de slag. Onmisbaar gereedschap en technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken van vlees komen stap-voor-stap aan bod. Ook vind je voor ieder stukje vlees een handige tabel met de ideale kerntemperatuur, zodat je altijd de juiste garing kunt behalen.

De 90 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op de meest gegeten dieren: rund, varken, lam en kip. Van ieder dier worden de verschillende delen (cuts) die je op de barbecue kunt bereiden behandeld. Stel je in op een culinaire reis over de wereld, van Braziliaanse picanha met gepofte groenten tot Peruaanse kip van het spit en Thaise groene varkenscurry. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Verheug je op het aansteken van je barbecue en weet dat vlees bereiden op een barbecue nooit meer hetzelfde gaat zijn. Voortaan herken jij kwaliteit en serveer je de lekkerste, krokante buikspek, brisket en buffalo wings!

Extra informatie

Auteur

Zowie Tak

Levering barbecues
Bestel je een barbecue bij BBQ Outside, dan plannen we een afspraak met je in om deze te komen bezorgen. Je betaalt bij BBQ Outside geen extra kosten voor het laten bezorgen van je barbecue. We bezorgen onze barbecues alleen op de begane grond. Woon je niet op de begane grond? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 
Levering barbecue accessoires
Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling met BBQ accessoires plaatst, dan sturen we het dezelfde dag nog naar je op. Zo heb jij je bestelling snel in huis. 
 
Alle verzendvoorwaarden vind je hier
 
Retourneren
Aankoop retourneren? Dat kan! Als consument heb je recht om binnen 14 dagen je aankoop te retourneren. Op deze pagina lees je de voorwaarden en hoe het retourneren in zijn werk gaat.  

Beschrijving

Met Het Ultieme Vleesboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Of dat nu botermalse St. Louis cut spareribs zijn, of de ultieme pulled pork. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte vlees-expert. In dit boek gaat hij dieper in op de kwaliteit van vlees en helpt je zo de beste keuze te maken. Hiervoor
vertelt hij eerst wat meer over de samenstelling van, en invloeden op vlees, en geeft je informatie over het slacht- en rijpingsproces. Daarna ga je met de bereiding aan de slag. Onmisbaar gereedschap en technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken van vlees komen stap-voor-stap aan bod. Ook vind je voor ieder stukje vlees een handige tabel met de ideale kerntemperatuur, zodat je altijd de juiste garing kunt behalen.

De 90 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op de meest gegeten dieren: rund, varken, lam en kip. Van ieder dier worden de verschillende delen (cuts) die je op de barbecue kunt bereiden behandeld. Stel je in op een culinaire reis over de wereld, van Braziliaanse picanha met gepofte groenten tot Peruaanse kip van het spit en Thaise groene varkenscurry. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Verheug je op het aansteken van je barbecue en weet dat vlees bereiden op een barbecue nooit meer hetzelfde gaat zijn. Voortaan herken jij kwaliteit en serveer je de lekkerste, krokante buikspek, brisket en buffalo wings!

Extra informatie

Auteur

Zowie Tak

Levering barbecues
Bestel je een barbecue bij BBQ Outside, dan plannen we een afspraak met je in om deze te komen bezorgen. Je betaalt bij BBQ Outside geen extra kosten voor het laten bezorgen van je barbecue. We bezorgen onze barbecues alleen op de begane grond. Woon je niet op de begane grond? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 
Levering barbecue accessoires
Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling met BBQ accessoires plaatst, dan sturen we het dezelfde dag nog naar je op. Zo heb jij je bestelling snel in huis. 
 
Alle verzendvoorwaarden vind je hier
 
Retourneren
Aankoop retourneren? Dat kan! Als consument heb je recht om binnen 14 dagen je aankoop te retourneren. Op deze pagina lees je de voorwaarden en hoe het retourneren in zijn werk gaat.  

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Geen producten in de winkelwagen.

Verder winkelen