Beschrijving
Pekel met zeezoutAllBrine is een universeel pekelproduct met zeezout. Pekelen is een oude methode die van oorsprong werd gebruikt om voedsel te conserveren.Tegenwoordig pekelen we vooral omdat het de malsheid, sappigheid en smaak van vlees en vis enorm ten goede komt. In Amerika is deze bereidingswijze gebruikelijker dan in Europa, omdat pekelen de structuur van grotere of taaiere stukken barbecuevlees veranderd, waardoor dit heerlijk mals wordt. Maar ook een eenvoudig kipfiletje komt heerlijk sappig van de barbecue als het een paar uur in AllBrine heeft gelegen.AllBrine No.1Onze AllBrine No.1 bevat zeezout, suiker, kruiden en specerijen en de klassieke smaakmakers wortel, ui, prei en selderij.In tegenstelling tot veel andere pekels heeft onze AllBrine een matig zoutgehalte. Daarom kan hij goed gecombineerd worden met een van de rubs uit ons assortiment.SmaakwijzerAllbrine No.1 is geschikt voor vis, vlees, gevogelte, en groenten. Geeft extra smaak aan steak, gerookte zalm, wild, kip, gevogelte, runder brisket, rookvlees, pulled pork en ribs.