Beschrijving
Black Garlic wordt vaak gefermenteerde knoflook genoemd en is een ware delicatesse. Witte knoflookbollen worden gedurende een periode van weken op lage temperatuur verwarmd, waardoor ze langzaam zwart worden. Hierdoor veranderen, naast de kleur, ook de smaak en het aroma van de teentjes.
De scherpe verse knoflook karakters zijn nu omgezet in een veel zachtere knoflooksmaak met rijke sojasaus-achtige tonen met veel diepgang. Technisch gezien is dit dus geen fermentatieprocess, maar een valt het onder het zogenaamde Maillard-effect. De Black Garlic saus van Saus.Guru zit boordevol romige en frisse smaaktonen om een breed scala aan maaltijden, sandwiches, snacks en pommes frites op smaak te brengen.
Ps. De basis mayonaise wordt gemaakt zonder ei en deze saus is daardoor 100% plantaardig. Deze smaakmaker is ideaal voor elke barbecue liefhebber en tilt je gerechten naar een hoger niveau. Perfect voor vlees, vis of groenten en ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Bestel eenvoudig online bij BBQ Outside en ervaar zelf de kwaliteit en rijke smaak.